Badkamer in jou stijl!

Wilt u uw badkamer graag opknappen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Bent u een beetje uitgekeken op de tegels of de stijl? Soms is het tijd om dingen te veranderen in huis, en soms hoeven dat niet eens hele grote veranderingen te zijn. Met wat accessoires kunt u het al een stuk leuker maken, bijvoorbeeld wat leuke plankjes of nieuwe moderne tegels. Of gaat u meteen voor het grote werk, en zoekt u een nieuw bad of een mooie doucheset? Of u nu kleine of grote dingen wilt veranderen in uw sanitair, de douche concurrent helpt u graag verder in de zoektocht naar de perfecte badkamer of wc! Zo kunt u binnenkort genieten van uw eigen gestijlde sanitaire ruimtes.

Tegels

De tegels zijn altijd een goed begin als u iets wilt veranderen in uw sanitaire ruimtes. Het is het eerste wat opvalt als u binnen komt, en het kan een hele uitstraling in de badkamer veranderen. Kiest u bijvoorbeeld voor mooie moderne grijze tegels badkamer, of gaat u voor een meer authentieke stijl. Kiest u voor gladde tegels of juist een ruwe, natuurlijke uitstraling. Tegels zijn een verstandige keuze in de badkamer wat betreft materiaal, ze houden vocht tegen zodat het niet in uw muren trekt en u kunt er veel kanten mee op. Wij hebben voor ieder wat wils, in verschillende kleuren en materialen. Welke stijl u ook wilt verwezenlijken, bij de douche concurrent bent u zeker aan het juiste adres. Het is heel belangrijk om een badkamer te hebben waar u zich comfortabel in voelt en waar u elke ochtend met een fijn gevoel binnenkomt. Dit kan je verwezenlijken door helemaal uw eigen stijl toe te passen. Zo begint de dag altijd goed! 

Douche

Ook comfort is heel erg belangrijk in de badkamer. Kies voor een comfortabele wc, of een fijne regendoucheset. Dit is een grotere, bredere douche waardoor u het gevoel heeft dat u in de warme regen in een warm land staat. Wij bieden hiervan verschillende modellen en kleuren aan, een echte aanwinst in elke badkamer. Heerlijk om ontspannen mee wakker te worden in de vroege ochtend!

Ook voor de rest van uw sanitaire voorzieningen bent u bij ons aan het juiste adres. Mooie nieuwe baden, handige plankjes of prachtige kranen en douchesets. Alles om uw badkamer en wc helemaal naar uw smaak te veranderen! Kies voor een hippe moderne stijl, of juist een wat excentriekere of klassiekere uitstraling. Neem eens een kijkje op onze website, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of als u vragen heeft.