Met canvas stof maak je het gewoon zelf!

Canvas stof

Denk jij bij canvas stof ook vooral aan schildersdoek? Denk dan nog maar eens! Want je kunt met canvas stof alle kanten op. Misschien is het niet zo’n goed idee om er kleding mee te maken, maar verder kun je er prima je huis en je tuin mee opleuken. Door bijvoorbeeld zelf een strandstoel te maken. Of een leuk krukje. Of natuurlijk een mooi zonnescherm. Jij kunt het allemaal zelf maken. Gewoon door die prachtige canvas stof online te bestellen. Zo heb je echt wat unieks in je huis en in je tuin (of op het strand).

Met canvas stof kun je echt creatief zijn

Door de juiste kleuren canvas stof te kiezen maak je precies wat jij mooi vindt. Of het nu een mooie strandstoel is of een fijn kussen voor de hond, met canvas stof kun je alle kanten uit! Hou er wel rekening mee dat deze stof zwaarder is dan de gemiddelde stof. Het kan zomaar zijn dat je een extra sterke naald nodig hebt en dat de schaar die je normaal gebruikt niet scherp of stevig genoeg is. Verder kun je helemaal los met deze prachtige stoffen. Ze zijn er in heel veel verschillende gestreepte patronen. Van veelkleurig tot om en om afgewisseld. Net wat jij wilt, ik weet zeker dat er ook voor jouw doel de juiste kleuren bij zijn!

Canvas stof is ideaal!

Kijk, om canvas stof te bewerken moet je misschien een beetje moeite doen. Een andere naald, misschien zelfs een andere naaimachine lenen. Maar dat valt wel bij alle voordelen die deze stof te bieden heeft. De stof is namelijk goed afneembaar, dat is al fijn voor wanneer je kussens maakt voor je tuinmeubilair. Maar ook het kussen van je hond kun je gewoon makkelijk met water en een doekje afnemen. En is de stof echt niet meer om aan te zien? Dan kieper je de kussenhoes gemakkelijk in de wasmachine. Op 30 graden wordt deze weer prachtig schoon.

Canvas stof op je strandstoelen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf te gaan zagen en timmeren en dan nog de zitting te naaien. Dan heb je wel echt eer van je werk. Maar je kunt ook heel gemakkelijk strandstoelen online bestellen. Dan kies je zelf de canvas stof en de houtsoort en dan wordt de stoel compleet bij je afgeleverd. Natuurlijk kun je ook de stof van deze strandstoel gewoon in de wasmachine wassen.
Canvas stof