Badkamer trends 2019

badkamertrends

De badkamer wordt een steeds belangrijkere ruimte in huis. Er wordt dan ook meer aandacht dan ooit besteed aan hoe de ruimte ontworpen wordt en hoe deze ingericht wordt. Ook dit jaar zijn er weer vernieuwingen naar voren gekomen in hoe een trendy badkamer anno 2019 eruit hoort te zien. Om je badkamer 2019-proof te maken, heb je wel een loodgieter nodig. Mooie radiatoren en toiletten met douche-functies behoren tot de mode van dit jaar.

Vraag de loodgieter om strak en kleur!

Voor 2019 is het helemaal in om een mooie designradiator in een strakke kleur op te laten hangen. Hiervoor zal je een loodgieter moeten inschakelen om te kijken wat er in jouw badkamer mogelijk is qua aansluiting. Qua kleur mag het opvallend en dat geld dan ook voor de muren. Alleen maar wit is niet meer van deze tijd. De tegels mogen een print of patroon hebben die eruit spat en zelfs behang in de badkamer is tegenwoordig een optie.

Ook de standaard kranen kunnen vervangen woorden door mooie strakke exemplaren in de kleuren zwart of brons. De douchewanden mogen ook een moderne rand hebben en daarvoor is zwart een populaire kleur. Heb je ook een wc in je badkamer, dan is het een idee om deze te vervangen door een moderne douchewc. Deze nieuwste uitvinding maakt naar het toilet gaan hygiënischer dan ooit. Voordat je er ééntje aanschaft, vraag wel bij de loodgieter na wat de mogelijkheden zijn.

Inrichting

Het idee van wellness is helemaal in lijn met de trends van dit jaar. Zorg dus met de inrichting voor een ontspannen sfeer in de badkamer. Hierbij kan je denken aan sfeerlicht, kaarsen, maar ook aan accessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Om dat natuurlijke gevoel te versterken, is het helemaal van nu om groen aan de badkamer toe te voegen. Niet alleen de kleur, maar ook echt planten. Er zijn genoeg planten die erg geschikt zijn om in vochtige ruimtes, zoals een badkamer, te overleven.

De planten dragen weer bij aan dat natuurlijke wellness-gevoel. Ook is de badkamer bij uitstek de plek om veel spiegels, vooral in een ronde vorm, op te hangen. Niet alleen voor het gebruik ervan, maar zo oogt een badkamer groter en hoe ruimtelijker, hoe beter. Als je dus nog niet zo ver bent om de loodgieter in te schakelen, kan je alleen al met de inrichting jouw badkamer 2019 trendy maken.