Een BBQ workshop is leuk én lekker!

BBQ workshop

Samen koken en bakken is toch wel een van de leukste dingen om te doen. Want wat gebeurt er na het samen koken? Samen eten! En dat staat bij veel mensen met stip op 1. Een BBQ workshop volgen is daarom ook een echte aanrader. Want een BBQ workshop is nóg leuker omdat je ook nog eens iets leert waar je later altijd nog iets aan hebt. Namelijk: hoe haal ik het meeste uit mijn bbq. En het is nog hartstikke gezellig ook!

Een BBQ workshop levert misschien wel nieuwe vrienden op

Je kunt gewoon aanschuiven bij een BBQ workshop. Je weet in ieder geval dat je dan mensen treft met dezelfde interesse als jij. Zo maak je misschien nog wel nieuwe vrienden ook. Je leert elkaar al tijdens de workshop best goed kennen. Want samen koken is samen praten. Helemaal wanneer iedereen zich spontaan aangemeld heeft, is de kans om barbecuemaatjes te worden zeker aanwezig. Je kunt je tijdens de workshop helemaal onderdompelen in de kennis van de BBQ master. En daar natuurlijk mee doen wat je wilt. Je kunt ook je nieuwe BBQ-vrienden eens uitnodigen voor een barbecue bij jou thuis. Vinden ze vast een goed idee!
Keramische bbq

Een BBQ workshop met een groep

Natuurlijk kun je ook een BBQ workshop reserveren zodat je zeker weet dat jij en jouw groep de enigen zijn. Dit is bijvoorbeeld erg geschikt voor een vrijgezellenfeestje of een verjaardag. Je leert wat, je kookt wat, je eet wat. En natuurlijk een biertje toe. Of twee. Een BBQ workshop met je eigen vriendengroep is extra leuk omdat je dan weet dat je de komende zomer gebakken zit in de weekenden. Want natuurlijk wil iedereen van de groep zijn of haar barbecueskills laten zien en proeven.

Een BBQ workshop met je werk

Een BBQ workshop met je werk is hartstikke leuk als personeelsuitje. Je leert je collega’s dan toch weer net op een andere manier kennen. Maar ook als onderdeel van je opleiding kan een BBQ workshop de moeite waard zijn. Je leert hier echt goed bakken en grillen en je leert ook nog eens waar alle onderdelen van de koe en het varken voor gebruikt worden. Misschien doe je wel hartstikke goede ideeën op voor in het restaurant, de strandtent of de bistro waar je werkt. En die ideeën neem je natuurlijk ook mee naar huis. Een echte verrassing voor je familie en vrienden.