Met Woodwick meer sfeer in huis

Woodwick

De zomer is nu echt voorbij. De kans is groot dat je weer veel meer binnen gaat zitten. Voor de televisie of natuurlijk voor de open haard. Gezellig en sfeervol. Maar je kunt het nog gezelliger maken. Door de kaarsen van Woodwick in huis te halen. De kaarsen van Woodwick hebben allemaal een eigen, unieke geur. Hierdoor geniet je nog meer van de avonden die je binnen doorbrengt. Maar ook overdag zijn deze kaarsen goed bruikbaar. Het vlammetje brandt helder door de houten “lont” en de geur is natuurlijk ook overdag goed te ruiken. De kaarsen zijn ook nog eens prachtig vormgegeven. Doordat ze in glas gegoten zijn, blijft de kaars beter en langer branden.

Woodwick op koude winteravonden

Door de heerlijke geuren van de kaarsen van Woodwick waan je je in een paradijs. Ook als het buiten koud en guur is en de wind om het huis giert. Want deze kaarsen zorgen er door hun heerlijke geuren voor dat je je extra behaaglijk voelt. Dus: lekker de open haard aan, een fleecedekentje over je heen, een kopje thee of een glas wijn én natuurlijk zo’n heerlijk geurende kaars. Jouw herfst- en winteravonden kunnen niet meer stuk.
Woodwick

Woodwick kaarsen voor extra ontspanning

Hou je ervan om uitgebreid in bad te gaan? Verwen jezelf dan eens extra met een Woodwick kaars in de badkamer. Je komt door de heerlijke geur helemaal tot rust en geniet nog langer van jouw bad. Ook voor het beoefenen van bijvoorbeeld yoga of meditatie kun je prima gebruik maken van de kaarsen van Woodwick. Ze helpen je om in de juiste sfeer te komen, zo gaan je oefeningen nog beter. Je kunt door de geur beter tot een diepe meditatie komen en je yoga-oefeningen gaan een stuk gemakkelijker als je je prettig en ontspannen voelt.

Woodwick voor op je werk

Wanneer je bijvoorbeeld werkt als masseuse of schoonheidsspecialiste, dan is het wel van belang dat je cliënten zich op hun gemak voelen. Het behandelen van je cliënten werkt toch altijd prettiger wanneer zij zich echt kunnen ontspannen. En de kaarsen van Woodwick kunnen daar prima bij helpen. De heerlijke geuren zorgen voor een diepe ontspanning. Dat werkt voor jou lekkerder en ook je cliënten zullen dat zeker kunnen waarderen. Met Woodwick kaarsen zorg je voor een fijne sfeer in de behandelruimte. Je zorgt dat je cliënten heerlijk kunnen genieten van je behandeling en helemaal ontspannen weer naar buiten stappen.